Welcome to www.romania-uk.com powered by MLM Consulting.

Sunteti:

  • Tax AdvisorsIn cautarea unui contabil care sa va ajute sa platiti mai putine taxe?
  • Incepeti on noua activitate ca prestator de servicii?
  • Nu intelegeti sistemul fiscal britanic?
  • Doriti sa cumparati o casa?
  • Visati la o meserie mai buna?
  • Doriti o calificare?

Oricare ar fi nevoile d-voastra, va putem ajuta.

Intr-un sistem economic complex si dificil fiecare individual are nevoie de consultanta profesionala atunci cand vorbim de organizarea activitatilor personale si de management financiar.

Tax AdvisorsNu doar este necesar sa fii convins ca totul este corect in relatia cu sistemul regulator fiscal sau care sunt cerintele legale necesare in cumpararea unei case, etc. Este nevoie sa profiti de fiecare oportunitate pentru a-ti mari profitul si minimaliza cheltuielile. Noi va putem ajuta indiferent de situatia in care va aflati. Suntem aici sa gasim cele mai bune variante pentru d-voastra si si sa va facilitam organizarea activitatilor curente in relatia cu aparatul administrativ si fiscal britanic si nu numai.

Incercam, pe cat posibil, sa oferim consultanta proactiva in cum sa va imbunatatiti cheltuielile personale, de familie sau cele legate de compania pe care o administrati.

Cu o activitate care se bucura de o varietate de clienti, romani sau alte nationalitati, de la individuali cu venituri mari, companii mici si mijlocii, MLM Consulting functioneaza pentru toti cei interesati de serviciile nostre in UK.

Help with business startupsFilozofia noastra este una simpla. Profesionalism si transparenta. Stim cat de important este timpul pentru fiecare client. De aceea oferim consultanta si nu posibilitati. Nu taxam nimic pentru timpul acordat nevoilor si problemelor d-voastra si nici pentru telefoanele primite.

Simplu, cu experienta nostra si cu ajutorul fiecarui client vom putea, in viitor, sa gasim solutii mai bune care sa garanteze oportunitati si costuri reduse in pachetul de servicii oferite firma noastra. Sediul MLM Consulting este in Londra, mai precis in Leyton, (LeytonTube station- Central line).

Pentru a afla mai multe despre cum va putem ajuta trimiteti un email sau sunati pentru a discuta o posibila solutie la problemele d-voastra.

Tel: 020 8558 8300
Email: info@romania-uk.com

View this page in English

News
News Item Taxe 2010 - In luna aprilie intalniti-va cu noi in Northampton
MLM Consulting doreste sa multumeasca tuturor clientilor pentru ajutorul si colaborarea din anul fiscal 2007... more

News Item Campanie Publicitara in "Ziarul Romanesc”
MLM Consulting a inceput o campanile publicitara in paginile “Ziarului Romanesc”. In timp ce facem... more

News Item MLM Consulting si www. romania-uk.com, saptamanal de comentarii online?
Intentionam sa punem bazele unui saptamanal de informatie locala din UK in varianta web pentru clientii nostri.... more