View this page in Romanian
Insurance

Suna la 07542 022 055 sau 020 8558 8300 pentru consultanta gratuita in asigurari

DE CE AM NEVOIE DE ASIGURARE?

WHY DO I NEED INSURANCE?Viata noastra este amenintata de multe riscuri care ne pot influenta capacitatea de munca sau chiar viata. Unele dintre riscuri sunt evenimente neasteptate, care ne pot afecta mai mult sau mai putin, dar exista riscul decesului, intrebarea fiind: cand se va intampla? Asigurarea de viata este modalitatea prin care aceste riscuri sunt preluate de o companie de asigurari, care in schimbul unei sume de bani prestabilite le accepta si in cazul producerii evenimentului nedorit va despagubi persoana asigurata sau beneficiarul acestuia.

MLM Consulting ofera celor interesati asigurari de viata, boala critica, incapacitate de munca temporara sau permanenta, asigurare de salarizare sau somaj, asigurare de beneficii salariale pentru familie , protectia proprietatii si bunurilor, etc. Consultantul nostru financiar este calificat si va poate oferi solutii certe corespunzator circumstantelor personale. Consultanta noastra este gratuita si hotararea finala va apartine daca decideti sa va asigurati prin noi.

Ce este asigurarea de viata?

Asigurarea de viata este un contract semnat intre asigurator si asigurat in favoarea unui beneficiar, sau a mai multor beneficiari. Obiectul acestui contract este suma asigurata, care se stabilieste de comun acord de ambele parti, sau la cererea asiguratului. In functie de suma asigurata si de alti factori se calculeaza marimea primei de asigurare pe care asiguratul va trebui sa o plateasaca pe parcursul duratei contractului la intervale de timp prestabilite.

Why would you need life insurance?In schimbul primelor de asigurare compania de asigurari acopera riscurile incluse in contract si se obliga la plata despagubirilor in cazul ivirii acestora.

Asigurarea de viata este o protectie financiara, care asigura un viitor sigur beneficiarilor (sau beneficiarului) dar si asiguratului. Ea va ofera protectia materiala, independenta financiara de care are nevoie familia dvs. pe termen lung.

Cine are nevoie de asigurare de viata, boala critica, incapacitate de munca, salarizare sau somaj, etc?

Daca cineva depinde de dvs. din punct de vedere financiar, sotie, copii, etc mai mult ca sigur aveti nevoie de o asigurare. Asigurarea vine in ajutorul familiei dvs., atunci cand nu veti mai fi in preajma, ajutand membrii familiei din punct de vedere material. Banii primiti dupa decesul dvs. va vor ajuta familia sa se intretina, sa-si plateasca facturile, datoriile, astfel asigurandu-le un venit chiar si dupa moartea dvs.

Do I need Critical Illness cover?Ca sa va puteti decide daca aveti nevoie de asigurare sau nu, inchipuiti-va situatia cea mai dramatica: daca muriti maine ce se va intampla cu cei dragi? Este adevarat ca durerea nu poate fi vindecata cu bani, dar cel putin nu vor avea de suferit din cauza situatiei financiare. Vor avea membrii familiei bani pentru inmormantare, vor putea plati facturile, ratele pentru casa/apartament, vor putea suporta cheltuielile zilnice (mancare, imbracaminte, etc.), acestea sunt unele din intrebari la care trebuie sa raspundeti atunci cand va intrebati daca aveti nevoie sau nu de o asigurare de viata.

Pentru a va ajuta sa va decideti, vom analiza importanta incheierii unei asigurari de viata in urmatoarele cazuri:

1. Aveti familie?

Cele mai multe familii se intretin din doua venituri, cel al sotului si cel al sotiei. Daca unul dintre soti moare, standardul de viata al membrilor familiei nu se va putea mentine cu un singur venit. Printr-o asigurarea de viata insa, familia va beneficia de cele doua venituri, chiar daca unul dintre sot nu mai este in viata.

WHY DO I NEED INSURANCE?2. Asigurati singur financiar cresterea copiilor?

Fiind singurul sustinator financiar al familiei, dvs. sunteti cel care asigura venitul pentru cheltuielile zilnice, cel care ofera un trai decent. Dar ce se intampla cu copiii daca dvs. nu veti mai fi? Incheiand o asigurare de viata veti avea grija de ei chiar si dupa moartea dvs.

3. Sunteti o persoana independenta ?

In cazul in care sunteti o persoana independenta, nu aveti nevoie de asigurare de viata, doar in cazul in care persoane in varsta, precum parinti sau bunici, se bazeaza pe dvs. Familia este cea mai mare responsabilitate a dvs. iar asigurarea de viata asigura un viitor sigur pentru toti membrii familiei. Indiferent de cazurile mai sus analizate, nu doar moartea poate fi cauza problemelor, dar si un accident care va duce la invaliditate, caz in care capacitatea dvs. de a realiza venit se va pierde.

4. V-ati pierdut locul de munca , sunteti bolnav sau ati suferit un accident?

Actualele conditii economice fac teama de disponibilizare o realitate pe care toti o traim. Grija zilei de maine si a locului de munca ne pune pe ganduri mai ales cand am optat pentru o existenta in strainatate. Asigurarea de somaj va ofera un venit cert pentru o perioada de timp, de obicei intre 12 -24 de luni, timp in care va puteti mentine un nivel de viata decent pana la gasirea unui nou loc de munca. Daca suferiti de o boala care necesita o durata mai lunga de vindecare, sau ati suferit un accident atunci cu siguranta veti avea nevoie de disponibilitati financiare pentru a acoperi aceasta perioada.

WHY DO I NEED INSURANCE?Considerati ca e timpul sa fiti pregatiti pentru orice problema?

Indiferent ce se intampla in viata dvs, fiti convins ca aveti asigurare de viata pentru dvs si protectie financiara pentru familie. Sfatul nostru profesional este ca macar odata pe an, in functie de circumstantele dvs personale, sa va revizuiti necesitatea incheierii unei polite de asigurare.

In aceste conditii si daca doriti mai multe amanunte in ceea ce priveste nivelul de asigurari UK , va stam la dispozitie oferindu-va cotatii si consultanta gratuita.

Suna la 02085588300 sau 07542022055 pentru a afla mai multe amanunte despre asigurari de viata, boala critica, incapacitate de munca, somaj, etc.