View this page in English
Servicii de Recrutare si Plasare a Fortei de Munca

Recruitment Services

Skilled jobseekersMLM Consulting intentioneaza sa deschida in curand o agentie de recrutare si plasare a fortei de munca in cadrul firmei noastre.

Lucram deja la cateva variante de plasare a romanilor in meserii in industria de constructii si cea ospitataliera si in cea de servicii profesionale.

In perioada in care unul din partenerii nostri urmeaza cursurile de calificare necesare pentru a deveni recruitment consultant cu Recruitment and Employment Confederation (REC), ne-am gandit ca ar fi o idee buna sa completam aceasta pagina cu information referitoare la regimul legal cu privire la drepturile pe care la aveti in UK fie ca angajat sau subcontractor.

  • Directgov - Pentru informatii on-line despre drepturile si obligatiile salariatilor vizitati www.direct.gov.uk/employees
  • National Minimum Wage Helpline - (Linia de asistenta telefonica "Salariul minim pe economie") Pentru informatii suplimentare despre cât trebuie sa fiti platit, sau dacacredeti ca sunteti platit mai putin decât minimul pe economie, sunati la 0845 6000 678. Daca lucrati în sectorul agricol, sunati la 0845 000 0134.
  • Gangmasters Licensing Authority - (Autoritatea de eliberare a autorizatiilor pentru activitati de mediere a angajarilor) Pentru întrebari privind statutul sau conduita agentilor de mediere a angajarilor din agricultura sau industria agroalimentara sunati la 0845 602 5020 sau vizitati www.gla.gov.uk.
  • Employment Agency Standards Helpline - (Linia de asistenta telefonica privind standardele care trebuiesc respectate de catre agentiile de recrutare a personalului) Pentru informatii despre legislatia care guverneaza functionarea agentiilor de recrutare a personalului sau daca doriti sa reclamati o agentie, sunati la 0845 955 5105.
  • Health and Safety Executive - (Directia Securitate si Sanatate în Munca) Daca aveti probleme legate de securitatea si sanatatea la locul de munca sau orele de lucru, sunati la 0845 345 0055 sau vizitati www.hse.gov.uk.
  • Citizens Advice Bureau - Ofera consiliere gratuita si confidentiala în diferite probleme. Pentru a afla care este biroul cel mai apropiat de adresa dvs. cautati în Cartea de Telefoane, la litera C, sau vizitati www.citizensadvice.org.uk.
  • Acas - Acas este un organism public care promoveaza bunele relatii la locul demunca. Pentru consiliere gratuita în probleme de munca sunati la08457 474747 sau vizitati www.acas.org.uk.
  • Trades Union Congress - Pentru a primi pliantul "Aflati care va sunt drepturile" (disponibil în maimulte limbi europene), sau pentru informatii despre cum sa va înscrieti într-un sindicat, vizitati www.tuc.org.uk/rights.