View this page in English
STIRI

TAX ADVICE 2009 – MEET US IN NORTHAMPTON IN APRILTAXE 2009 - In luna aprilie intalnitiva cu noi in NORTHAMPTON...

MLM Consulting doreste sa multumeasca tuturor clientilor pentru ajutorul si colaborarea din anul fiscal 2008-2009. Pentru acest an ca prima initiativa dorim sa anuntam ca suntem in faza finala a aranjarii unei intalniri cu toti clientii nostri din zona Northampton ca urmare a cresterii numarului de romani dornici in a apela la serviciile noastre. De aceea vom aranja o “zi deschisa” in luna aprilie pentru toti romanii self employed si nu numai din zona Northampton zi in care vom oferi servicii de consultanta tax return, solutii mortgage (credite ipotecare) si recrutare si plasare a fortei de munca.

Suntem in faza gasirii unui centru de conferinte pentru aceasta zi si va vom comunica din timp in pagina de stiri a website-ului nostrum atat locatia cat si data la care vom sosi in Northampton.

Daca toata aceasta experienta se va dovedi utila pentru clientii nostri si nu numai, probabil ca vom extinde aria acestor intalniri lunare si in zone ca Bristol si Midlands. Ca sa descoperim daca beneficiile acestor intalniri sunt viabile, utile si necesare pentru comunitatea de romani din UK avem nevoie de ajutorul dvs prin a ne contacta din timp si a ne face cunoscute problemele dvs si daca aveti nevoie de sprijinul nostru profesional in rezolvarea lor.

Daca locuiti in zona Northampton si credeti ca aveti nevoie de consultanta in tax return si nu numai va rugam sa ne contactati prin email la adresa info@romania-uk.com sau sunati-ne la 07717 277 706 sau 020 8558 8300.


ADVERTISING IN “ZIARUL ROMANESC”CAMPANIE PUBLICITARA IN “ZIARUL ROMANESC”

MLM Consulting va continua si in anul 2010 campania publicitara in “Ziarului Romanesc”. In timp ce facem toate eforturile de a ne face cunoscuti prin si cu ajutorul clientilor nostri ne puteti gasi cu informatie publicitara si in paginile acestei publicatii la toate organizatiile romanesti din Londra, magazine romanesti si restaurante, biserici romanesti si chioscuri de ziare.

Daca considerati ca este necesar sa ne extindem aria de servicii sau aveti comentarii sau sugestii va rugam san a contactati prin email la info@romania-uk.com.

 

 

 

 

 


ONLINE NEWSPAPERMLM Consulting si www. romania-uk.com, saptamanal de comentarii online?

Intentionam sa punem bazele unui saptamanal de informatie locala din UK in varianta web pentru clientii nostri cu un forum unde puteti posta comentarii si intreba despre lucruri care va intereseaza si nu numai. Vom incerca pe cat posibil sa avem mult mai multa informatie locala din UK si cu sprijinul dvs poate vom reusi sa punem aceasta publicatie virtuala pe “picioare” intr-un timp foarte scurt. Va vom tine la current cu detalii despre acest saptamanal si data la care va functiona “live”. Orice idee depre ce se doreste in paginile ziarului va fi apreciata si va rugam sa ne contactati daca aveti sugestii la adresa de email info@romania-uk.com