View this page in English
Services

Contabilitate Credite ipotecare Recrutare si plasare a fortei de munca. Calificari in meserii
Tax return accountant with client

MLM Consulting  este inregistrata ca agent la Inland Revenue si va poate ajuta cu toate serviciile online. Departamentul de contabilitate se ocupa de un numar mare de clienti self-employed care au de completat si submis Self Assesment Tax Return, la preturi competitive.

Va putem salva timp, bani si stress prin completarea self-assesmentului in locul dumneavoastra. Vom face calculatiile necesare, vom complete formularul de taxe si oferi sfaturi pentru a va optimiza  responsabiliatile privitoare la taxe.

Va putem ajuta cu inregistrarea ca self-employed, va oferim sfaturi despre cum sa va pastrati documentele primare, despre care sunt cheltuielile acceptate pentru a fi deduse si alte posibile nelamuriri pe care le puteti avea.

Modul explicit si atitudinea noastra prietenoasa va vor ajuta sa intelegeti ceea ce implica notiunea si statutul de self-employed. Contactati-ne acum pentru a aranja o prima consultatie gratuita.

MLM Consulting submite tax return-urile online  ceea ce va permite sa aflati oricand si la ce data   trebuie facuta urmatoarea plata. Daca noi submitem pentru dumneavoastra tax return-ul cat se poate de aproape de termenul limita, sistemul online va da imediat confirmarea primirii acestuia si  calculatia taxelor. Totodata sistemul online ne permite accesarea dosarului dumneavoastra si obtinerea de informatii privind termenele si platile ce trebuiesc facute imediat.

Nu uitati ca puteti obtineti sfaturi profesioniste inainte de a face urmatorul pas!!!

More about Tax Returns

Mortgage Solutions

Cumparerea primei locuinte in Uk este, cu siguranta, o experienta extrem de interesanta. In orice caz, fara ajutorul unui specialist in credite ipotecare, efectul final poate fi unul costisitor si iritant care va poate da multe dureri de cap!

De aceea noi intelegem ca in tot procesul este nevoie de asistenta profesionala si ca suntem aici tocmai pentru a va scapa de aceste griji. Cu noi puteti fi linistiti ca produsul recomandat este cel mai apropiat de nevoile d-voastra personale si de familie.

In cumpararea unui locuinte MLM Consulting  se ocupa de tot sistemul relational necessar incheierii contractului de mortgage. De la banca, avocati si agentii imobiliare si pana la gasirea proprietatii dorite noi va garantam ca vom gasi cea mai simpla si cea mai benefica solutie care sa va ajuta sa porniti o noua existenta in UK.

Stim ca in final costurile sunt extrem de mari si ca atunci cand iti doresti o casa fiecare banut conteaza. De aceea noi, in comparatie cu alte companii si pentru a veni in sprijinul clientilor, am decis sa nu incasam comision pentru serviciile oferite.

Cu MLM Consulting stii intotdeauna de cati bani ai nevoie  pentru compararea casei dorite. Tot ce va putem promite este ca fiecare aplicatie va fi tratata individual si ca circumstantele personale vor fi luate intotdeauna in calcul.

In rest, cu putin noroc si bafta si cu ajutorul nostru, casa dorita e mult mai aproape de d-voastra!

More about Mortgage Solutions

Job interview for employment

Ultimul proiect al MLM Consulting in area de servicii oferite romanilor din UK.

Ultimul proiect al MLM Consulting in area de servicii oferite romanilor din UK. Urmand sfatul oferit de cei de la The Department for Business, Enterprise and Regulatory Reform (www.berr.gov.uk) vom ajuta clientii in toate aspectele legale legate de munca si mediere, slujbe mai bune si, pentru cei interesati, personal calificat in domeniul constructiilor si cel hotelier.  Acest proiect va cere timp atat pentru noi, prin intelegerea mecanismelor din sistemul legal si social cu privire la angajati, angajatori, etc, cat si timpul necesar variantelor in gasirea celor mai bune locuri de munca.

Intentionam sa oferim consultanta gratuita pentru fiecare loc de munca gasit iar pentru angajatori candidatul ideal. Pentru cei interesati in urmarea unor cursuri de pregatire profesionala in constructii va anuntam ca suntem in negocieri  finale cu una din cele mai cunoscute scoli de calificare din Londra in privinta unor reduceri de costuri pentru fiecare curs. Vom putea oferi cursuri de scurta si lunga durata acreditate de City & Guilds in plumbing, plastering, tiling, bricklaying,  electrical, carpentry and decorating.

More about Recruitment

spacer spacer spacer